Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Знаете ли че?
…. ако кучето, което срещате в парка има яркожълт повод, панделка или кърпа, това означава че то има нужда от повече пространство около себе си, и е добре да не бъде притеснявано, дори и с най – добри намерения.
Причините може да са различни – може да е болно, страхливо, в процес на обучение и т.н. А яркожълтият цвят е начина това да бъде сигнализирано на околните и видимо отдалече.

Как е възникнала идеята за тази „маркировка“ и защо е полезна и необходима? Какви правила е добре да спазват хората с кучета, за да бъде разходката им безконфликтна и приятна?

По тези и други въпроси ще си поговорим, ако дойдете на 24.09. от 11 часа на поляната срещу конната база в Борисовата градина. (Мястото сигурно ви е познато, ако сте присъствали на нашите семинари на това Споделено пространство.) С нас ще бъдат едни от най-добрите специалисти по кучешко поведение, ще има игри и томбола с награди, отлично настроение и приятни изненади.

Очакваме ви!

 

Проект „На ти с кучето 3: Не си сам в парка се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община Програма „Европа“ 2023  от сдружение „На Ти с Природата“ в партньорство с Район Средец