window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-39961611-1');

Какво разбирам аз под защита на животните? (2003-2004)

Какво разбирам аз под защита на животните? (2003-2004)2021-03-01T11:12:46+02:00

„Какво разбирам аз под защита на животните“ е кампания огранизирана от сдружение „На Ти с Природата“ през периода 2003-2004г. Набляга се на личното отншение и разбиране, за това какво представлява защитата на животните и как я вижда всеки от нас. Организиран е конкурс за есе на тема „Какво разбирам аз под защита на животните?“. В кампанията се включват и малки художници от първи, втори, трети и четвърти клас на 37 СОУ „Райна Княгиня“, София, които разказват с четки и боички как си представят животните и тяхната защита. Всички малки художници са наградени за прекрасните им картини, които може да видите по-долу.
Сдружението също така взе и участие в семинара „Младите хора в Източна Европа и защитата на животните“ проведен на 29-31 януари 2004, Загреб. Темата и документи от семинара на английски може да свалите от тук – Young People in Eastern Europe and Animal Protection.

Есета на тема „Какво разбирам аз под защита на животните?“

„Малки художници“

Даниела Григорова, ІV клас
Александър Здравков
Албена Георгиева
zvetanka_kirilova_II
Цветанка Кирилова, ІІ клас
kalin_georgiev_III
Калин Георгиев, ІІІ клас
Денчо Филипов, ІV клас
Десислава Иванова, ІІІ клас
Емил Крушковски, ІІІ клас
Пепина Манолова, ІІ клас
Донна Спасова
Мария Тумпалова, ІІІ клас
Невена Пачева
Димо Деянов, ІV клас
Go to Top