Благодарение на дарители, разполагаме с малък бюджет, който да изразходваме за кастрация на бездомни котки, съгласно описаните по-долу правила

Щастливи сме да споделим, че благодарение на Конкурс за детска рисунка „Аз и животните“, проведен от доброволци от България и Германия, бяха събрани средства за кастрации на бездомни кучета и котки в населени места, където такива възможности няма.

Възползвайте се! Около вас вероятно има много бездомни котки…

Как да стане това:

– Свържете си с местния ветеринарен лекар, по възможност – такъв, с когото сте работили и има опит с кастрации, и го попитайте за отстъпка за бездомна котка (желателно – с включено 1 денонощие стационар след операцията).

– Свържете се с нас на office@iwns.org или като ни изпратите съобщение на Фейсбук страницата ни, и кажете какво предложение имате.

– Осигурете по възможност наблюдение на котката за поне няколко дни след това, а преди операцията подсигурете да не е хранена или пила вода.

– Ние ще заплатим разходите директно на ветеринарния лекар по банкова сметка, предоставена от него – веднага след като ни бъде предоставена фактура за направената операция, а вие ще ни изпратите снимка на кастрираната котка преди и след операцията, която да публикуваме тук, заедно с фактурата и платежното нареждане.
Важно: Вет. клиниката трябва да издаде фактура за направената операция – без този документ не можем да се отчетем.

– Ако не може да се възползвате, споделете нататък

– Ако искате да дарите за кампанията, моля направете го на нашата банкова сметка Пощенска банка:
IBAN: BG18 BPBI 7940 1048 1773 01
титуляр на сметката: Сдружение „На ти с природата”

Може да дарите и чрез PayPal (iwns.bg@gmailcom)
Кампанията ще се провежда до изчерпване на бюджета.