База за кучета „Суходол“ беше проект на „На Ти с Природата“, реализиран от група ентусиасти. Базата беше място за временно настаняване на кучета в беда до намиране на нов дом за тях.
Тя функционира от 17. 06. 2006 г. до 28. 02. 2007 г.

Кампанията започва на 17 юни 2006 г. с голямото почистване. Днес членове и симпатизанти на сдружение „На ти с природата“ проведоха акция в помощ на бездомните кучета, настанени в Суходол. Бяха събрани общо 22 чувала с боклуци, почистени и обезпаразитени всички клетки на кучета, както и разходени, и нахранени. Следващата събота – 24.06.06 г. отново от 14 ч. ще се проведе нова акция. Всяка помощ от вас ще е добре дошла. Очакваме ви! За контакт: 0898 70 68 36 – Сергей

Правилник за осъществяване на дейност в База за кучета „Суходол“

База за кучета „Суходол“ приключва работа на 28.02.2007
Дейността на сдружение „На ти с природата“ – база Суходол приключва в края на месец февруари. Тя бе дело на група ентусиасти. Базата даде шанс за дом на над 70 кучета през изминалите 10 месеца.
Благодарим на всички доброволци, на всички, които помагаха за задомяването на животните, лечението им и с пари. Това, което се случи в Суходол показа, че с добро желание, може да се направят много неща.

Постройката се връща на собственика й. Благодарим на Митко за предоставената ни възможност да помогнем на толкова животинки.

Някои от задомените кучета

Шарко
suhodol_sharko
Лъки
suhodol_lucky
Каролина
suhodol_karolina
Кари
suhodol_kari
Мама Доби (на снимката) и бебета
suhodol_dobi
Черньо
suhodol_chernio
Чери
suhodol_cheri
Белка
suhodol_belka