Кои сме ние?

„На Ти с Природата“ е доброволческа организация създадена през 2001 година, с цел опазване на природата и защита и хуманно отношение към животните. Ние вярваме, че всяко същество има право на щастие и че можем заедно да живеем в хармония както едни с други, така и с природата.
Ето и някои от най-големите ни успехи:
2008г. – Приет е Закон за защита на животните (ЗЗЖ), изработен с активното участие на представители на нашето сдружение. Законът е международно признат за един от най-добрите в Европа по това време.
2008г. – Започваме поредица от кампании за популяризиране на хуманните продукти. Хуманен продукт №1 са яйцата от свободни кокошки, които вече са във всеки магазин.
2011г, – С активно наше участие са приети промени в Наказателния кодекс (НК), инкриминиращи жестокостта спрямо животни.

Научи повече за нас

История

Можете да разберете как е създадено сдружението, какво сме свършили през годините и как сме се развивали, за да стигнем до тук.

Цели

Тук можете да прочетете какви идеи имаме, какви са целите и плановете ни, в каква посока гледаме и какво искаме да постигнем.

Отчети

Тук може да видите годишните ни финансови отчети и тези от конкретни събития. Също ще намерите годишни отчети за свършената от нас дейност.

Устав

Тук можете да се запознаете с устава на сдружението ни.

Управителен съвет

Габриела Пападопова-ЧомоваПредседател на УС
Габриела по образование е математик-информатик, но това не е страстта на живота й. От няколко години има малък бизнес в областта на грижата за здравето с помощта на натурални средства. Обича децата, животните и природата. Има дъщеря, 3 кучета, котка и пернати любимци.
Десислава ДавидоваЧлен на УС
Историк по образование, но с множество допълнителни интереси, сред които попада опазването на природата и защитата на животните. Десислава Давидова е човек със силно изразена гражданска позиция и лично мнение. Обича животните и природата. Не понася глупостта.
Милка ЧулеваЧлен на УС
Милка е човек с различни и понякога противоречиви интереси. Обича активния начин на живот, но и спокойните вечери с домашните любимци. Силната ѝ любов към природата и животните я подтиква да се присъедини към редиците на сдружението ни.