Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Сдружение „На Ти с Природата” обявява конкурс за снимка с история на тема „Аз, моето куче и околните”, в рамките на проект “На Ти с кучето 2 -Споделени пространства”.

Конкурсът ще се проведе от 15.09. до 30.09.
Конкурсът ще се проведе под формата на Фейсбук-събитие.

Всеки, който е съгласен с условията, описани по-долу, може да качи снимката си в отделен пост, придружена от историята й и името на автора.
Снимката трябва да е правена на открито, в пространство, ползвано от хора и кучета. Кучето може да е ваше, а може и да не е. Важното е, снимката и историята да са забавни.

Всички посетители на страницата на събитието могат да харесат всяка снимка, която ги е впечатлила. Между 30.09. и 4.10. ние ще отличим 10 снимки с истории, които имат най-много харесвания, и същевременно свидетелстват за отговорно поведение на стопанина и хармонично взаимодействие на кучето с околните, на открито.
Авторите на отличените 10 снимки ще обявим в страницата на събитието и на сайта на сдружението. Те ще получат оригинални награди, които ще им връчим на 4.10.2020 на заключителното събитие по проекта.

Задължително условие за участие е, снимката да е авторска (на човека, който я публикува). Публикувайки снимката, вие се съгласявате тя да бъде публикувана в материалите на сдружение „На Ти с Природата”, свързани с проекта.
Обявяваме: СТАРТ! И нека да се забавляваме!

*”Проект “На Ти с кучето 2 – Споделени пространства” се изпълнява с финансовата подкрепа на Програма Европа 2020 на Столична община в партньорство с Район Средец”